Høstmøtet 2019!!

Høstmøtet

 

For to uker siden gikk CISV Norges årlige høstmøte av stabelen. Hele tre av fire medlemmer av juniorkomiteen var tilstede og Ola, Siri og Ada har hatt det kjempegøy. Vi har lært masse og ikke minst fått holde to bolker.

 

I år var vi så heldige at vi fikk med oss hele 25 juniorer, i alderen 15 til 19 år. Vi har hatt mange gode diskusjoner og deltatt på både juniorbolker og andre aktiviteter.

 

Vi har deltatt på mange aktiviteter. Vi startet helgen med en kompazaktivitet. Marte og Maja fra fjorårets kompaz-team lærte oss litt om sitt prosjekt. De brukte et helt år på å lage utdanningsmateriale knyttet til årets tema i CISV – mangfold, eller diversity på engelsk. De har laget en bok med alle aktivitetene, tilhørende videoer og masse annet gøy. Her finner dere hele boka: https://issuu.com/cisvkompaz Sjekk det ut! Disse aktivitetene kan brukes både i ditt lokallag og på leir.

 

Et mål CISV Internasjonalt jobber med nå er å nå dobbelt så mange mennesker innen 2030. I den ånd har tema for årets Høstmøte vært rekruttering. Vi hadde en egen juniorbolk om rekruttering. Her er våre beste tips:

  1. Verv jevnaldrende – mammaer som prøver å verve 14 åringer funker sjelden.
  2. Fortell en god CISV-historie når du prøver å få noen med i CISV
  3. Hold foredrag om hvor kult det er å være på CISV-leir på skoler i ditt nærområde.

 

Et annet mål vi har i år er å holde medlemmene våre aktive. I flere fylkeslag sliter vi med å få med folk på junioraktiviteter. Sammen med juniorgruppa på Høstmøtet kom vi opp med disse tipsene:

  1. Lag arrangement på Facebook
  2. Finn på noe gøy!
  3. Promoter på alle sosiale medier (Facebook, instagram etc.)
  4. Ha faste møter – eksempelvis siste torsdagen i måneden.
  5. MAS på folk!

 

Derfor må vi juniorer også fokusere på rekruttering. Vi skal derfor satse mer på sosiale medier både nasjonalt og lokalt i CISV Norge. Derfor er vi glade for å si at CISV Norway Junior endelig har fått sin egen Instagram side. FØLGFØLGFØLG! @cisvnorwayjunior

 

Vi oppfordrer alle til å melde seg på Høstmøtet neste år!

Publisert 29. november 2018, 21:02 · Kategori: Ukategorisert