Overlapp 2017!

Hei bloggen!

I helga foregikk det overlapp på fredshuset i Oslo. Du lurer sikkert på hva Overlapp er? Det finnes en forklaring på det. Overlapp er når alle de nye og gamle komitémedlemmene i CISV Norge møtes for å diskutere året som gikk og året som kommer. Hyggelige ting som budsjett, hva gikk galt og mer budsjett. Dette var også den første gangen i historien at den nye Juniorkomitéen var samlet på et sted på samme tid. Dette var ikke det eneste historiske som skjedde, for det er nemlig første gangen komitéen består av mer enn en gutt.

I et tidligere blogginnlegg ble det nevnt hvordan den nye komitéen ser ut. For moroskyld skal jeg bare nevne det igjen. Det er Sigbjørn Workinn fra Troms, Tirill Klæboe Berg fra Hordaland, Kaja Kvikshaug Viggen fra Trøndelag og Rasmus Thaning fra Oslo og Akershus. For øyeblikket bor Tirill, Kaja og Rasmus i Bergen uten Sigbjørn. Så trist.

På Overlapp diskuterte vi for det meste hva vi som komité vil gjøre i 2018 og slutten av 2017. Denne gangen var det for det meste planlegging av Høstmøte som snart tar sted. Jeg skal ikke røpe hva som skjer der, men det blir supergøt, så anbefaler alle å delta der.

Vi fordelte også fylkeslag og LJR’s til hvert komitémedlem som det er meningen at vi skal passe på og holde oss oppdaterte med. Så er du en LJR er det lurt å holde seg oppdaterte på e-mail i næremeste framtid for spennende samtaler og muligheter.

Med vennlig hilsen Sigbjørn, Tirill, Kaja og Rasmus!

Publisert 29. august 2017, 19:14 · Kategori: Ukategorisert