Landsmøtet 2017!

Årets landsmøte i CISV Norge gikk av stabelen for litt over en uke siden fra 22.-23. april. Denne gangen var det CISV Agder som var arrangør, og møtet ble holdt på et hotell i Kristiansand sentrum. Her deltok sentralstyret i CISV Norge i tillegg til representanter fra nesten samtlige fylkeslag i Norge og ledere i de ulike nasjonale komitéene i CISV Norge.

Det ble en helg med mange interessante diskusjoner og vedtak, hvis du har lyst til å vite mer om hva vi diskuterte kan du lese om det på landsmøtebloggen.

Sist men ikke minst hadde vi valg. Posisjonene som var på valg for verdens beste komité, juniorkomitéen, var ny leder (junior NJR) og to nye medlemmer av komitéen! De som ble valgt inn i disse vervene er Kaja Kvikshaug Viggen fra Trøndelag (junior NJR), Sigbjørn Workinn fra Troms (komitémedlem) og Tirill Klæboe Berg fra Hordaland (komitémedlem). Gratulerer så masse til alle tre! De er valgt inn for ett år (utenom Kaja som skal sitte i to år) sammen med Rasmus som er leder fra august. Vi gleder oss masse til året med ny komité og tror dette kommer til å bli veldig bra!!

Til slutt må det nevnes at landsmøtet i 2018 kommer til å avholdes med CISV Østfold som vertskap, noe vi gleder oss masse til!

 

Takk for i år 🙂

Tirill (nytt medlem)

 

Fra venstre: Kaja (ny junior NJR), Sigbjørn (nytt medlem), Line (senior NJR) og Rasmus (junior NJR)

Publisert 2. mai 2017, 20:01 · Kategori: Hva skjer?, Landsmøte, Nasjonal Juniorrepresentant