NJC’17

46 CISVere fra HELE Norge to turen til Lønningstrands idylliske omgivelser for en liten uke på National Junior Camp. NJC er av og for juniorene, leiren har en stab som sammen med alle deltagerne planlegger og gjennomfører alle aktivitetene og lager maten.

I år gikk vi igjennom aktivitetsplanlegging og CISV sine grunnprinsipper og mål, før vi hadde en god brainstorm på hva vi ville ha utav NJC 2017. Vi kom til slutt fram til 5 tema vi ville innom, bli kjent, bevegelse, samarbeid, likestilling og religion. Hvert tema hadde en planleggingsgruppe og hver gruppe holdt sin aktivitet i løpet av leiren.

I tillegg til disse, hadde staben en stabsaktivitet der de simulerte Paradise Hotel. Vi hadde mye moro med brev, pandoras eske, parseremoni i vind og regn og en troskapstest der ene parten slapp kula med en gang! Men vi fikk og en god diskusjon rundt likestilling, media, kroppsbilde, verdier og rollemodeller.

Denne kvelden lagde staben en treretters middag og så var det tid for påskekrim!

Tradisjonen tro hadde vi og Påskeskirenn! Det ble alternative ski, fellesstart, skiskyting og sprint! Lagene hadde også forberedt innmarsj og heiarop. Etter festlighetene var det tid for pølse i vaffel <3

Påskekos, påskekrim, påskeskirenn, gamle venner, nye venner, bading, sene netter og tidlige morgener, takk for et fantastisk NJC! Så snakkes vi neste år?

Publisert 15. april 2017, 15:34 · Kategori: Hva skjer?, Nasjonale seminarer, NJC - National Junior Camp