Julegrøt i desember og husvask i januar

Søndag 18.desember arrangerte juniorkomitéen i Hordaland, grøtfest på CISV huset i Bergen. Den nye juniorkomiteen i Hordaland består av ni ungdommer i alderen 16-18 år som kommer fra lokallagene Bergen, Sunnhordland og Nordhordland. Juniorkoimtéen har som oppgave å planlegge og arrangere aktiviteter for medlemmer i Hordaland, både minier, midier og juniorer. I høst har vi samarbeidet tett med Kompaz, men etter jul må vi klare oss selv, siden Kompaz reiser til Colombia.

Julegrøten på huset er en tradisjonsrik begivenhet. Julestemingen var på topp, med grøt, julemusikk, pepperkaker, mandariner og julemafia. Til vår store lettelse ble heldigvis mandelen funnet, vi hadde nemlig bare én mandel. Vinneren fikk sin premie, som var oreokake.

Nå har julefreden senket seg, og juniorkomiteen har tatt juleferie. Vi kommer sterkt tilbake i januar, dog uten vår kjære leder Julie, som da er JC i Costa Rica. Vi ønsker henne en fantastisk tur, og gleder oss til å høre hvordan hun har hatt det når hun kommer tilbake. Heldigvis for juniorkomiteen har vi en nestleder, Joakim, og han tar over lederrollen etter jul når Julie er borte. Ryktene sier også at det er vår tur til å vaske huset i januar, så rent skal det bli 🙂

Vi gleder oss til flere aktiviteter på nyåret og ønsker alle en fremdeles god jul og gode ønsker for det nye året.

Julehilsen fra juniorkomiteen i Hordaland

Publisert 2. januar 2017, 16:37 · Kategori: Ukategorisert