CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

#hmcisv2015

Du vet hva som kommer, det er høsten 2015’s store happening. Det er. Høstmøte.

3/4 av juniorkomiteen tok turen til et hotell ved Gardermoen den 14.-15. november. På fredagen, som vi ikke deltok på, var det RSM, Leir-kick-off og kurs for tillitsvalgte. Disse sporene fortsatte i løpet av resten av helga. I tillegg til disse var det både fellesbolker og bolker holdt av blandt annet Kompaz-gruppen og mosaikkommiteen. På søndagen holdt vi i juniorkomiteen Stand Up aktivitet #3 som du kan finne ut mer om her 🙂

2015-11-15 10.46.24

Høstmøtet er ikke bare et nasjonalt seminar med mange interessante, lærerike, motiverende og inspirerende bolker, men en perfekt arena for å møte venner fra hele landet i tillegg til å bli kjent med mange nye! På årets Høstmøtet var det rundt 100 deltagere og en stor del av disse var juniorer, noe vi i komiteen synes er veldig kjekt.

På Høstmøtet skjer det mye spennende, blandt annet blir den årlige mosaikkprisen delt ut av mosaikkommiteen. I år er vi veldig glade for å kunne fortelle at det var juniorprosjektet brettspillet Athena som vant! Spillet er nå ferdig, etter en lang prosess med brainstorming, testing og forbedring. Gruppen bestående av Håkon Vislie, Agathe Retterstøl og Rasmus Thaning tok i mot prisen og fikk presentert prosjektet. Vi er kjempe stolte av arbeidet de har gjort og synes produktet er superkult! Klikk deg gjerne inn på nettsiden deres athena.cisv.no for å lese mer!

Vi nærmer oss nå 1. desember med stormskritt. Kunne du tenke deg en CISV-sommer på leir, ja da er det bare en ting å gjøre, nemlig å søke her! Og er det noe du lurer på? Sitter du inne med masse spørsmål om CISV, om juniorer, om muligheter, om aktiviteter eller noe helt annet? Send oss en mail på junior@no.cisv.org, så snakkes vi 😀

Publisert 18. november 2015, 17:29 · Kategori: Høstmøtet, Hva skjer?, Nasjonale seminarer

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *