CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

NEO

Forrige helg samlet ca.85 deltagere seg på Nordseter skole i Oslo til NEO.  Alle over 16 år som hadde vært på leir som deltager, leder, JC eller stab på enten barneleir, Step Up, Interchange, seminarleir og youth meeting i år, var invitert!

NEO står for nettverk, engasjement og oppfølging, og er en helg for evaluering og deling av erfaringer og historier. I tillegg til debrifer av årets leirer, fikk vi på fredags kveld prøve oss på Athena, brettspillet OnBoard gruppen er i sluttfasen av å utvikle. Klikk dere inn her for å finne ut mer om det spennende prosjektet!

IMG_3420

Vi hadde og en bolk med Kompaz gruppen, årets gruppe i samarbeidet mellom CISV Norge og CISV Colombia. Følg dem på her for mer informasjon om hva de skal gjøre dette året, både i Norge og Colombia!

På søndags morgen holdt juniorkomiteen bolk! Helene og Line hadde samarbeidet med Mosaikkomiteen og laget en bolk som kickstartet neste års fokusområde, bærekraftig utvikling. Det gikk kjempefint og de fikk masse gode tilbakemeldinger.

IMG_3448

IMG_3485

Det var en lang, kjekk og innholdsrik helg! Kanskje du er med neste år? Søknadskjemaene for neste års leirer er åpne, søk da vel!

 

Publisert 24. september 2015, 20:31 · Kategori: Hva skjer?, Nasjonale seminarer

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *